Kleine wasjes, grote wasjes...
Gortstraat 44a 4331 LC Middelburg Tel: 0118-639164 Mobiel: 06-81075245

wassen

Kleine wasjes, grote wasjes: U bent bij ons aan de Gortstraat 44a in Middelburg altijd aan het juiste adres voor een grondige reiniging van uw zakelijke en particuliere wasgoed.

Snelle service

Lever uw was- en stoomgoed in op onze vestiging aan de Gortstraat 44a in Middelburg. Uw was- en stoomgoed wordt binnen twee werkdagen gereinigd. Voor dekbedden en jassen is het op verzoek mogelijk om sneller te reinigen. Wanneer u deze voor 09.30 uur 's morgens bij ons aanbiedt dan kunt u deze dezelfde dag na 17.30 uur alweer afhalen. Deze snelle service geldt alleen op wasbare dekbedden en jassen, én op werkdagen. Uw gordijnen kunnen op verzoek ook sneller klaar zijn. Wanneer u deze op maandag t/m donderdag aanbiedt, dan kunt u de gordijnen de volgende dag na 17.30 uur ophalen.

Bezorgservice

Voor al het te reinigen was- en stoomgoed bestaat de mogelijkheid om het door ons bij uw huis of bedrijf af te laten halen en weer terug te laten bezorgen. Deze haal- en brengservice voeren wij twee keer per week uit. Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend naar deze bezorgservice te informeren!

Bedrijfskleding

Stomerij en Wasserij Methorst verzorgt graag de reiniging van uw bedrijfskleding. Wij verzorgen zowel het reinigen van kostuums en mantelpakken als ook de overalls, doorwerkjassen, koksjasjes, enzovoort. Maar ook de hygiënische verzorging van te wassen bedrijfskleding voor bijvoorbeeld tandartspraktijken nemen wij graag van u over.

Hotel- en restaurantservice

Vertrouw de zorg van uw bed- en tafellinnen aan ons toe en u heeft steeds op het door u gewenste moment schoon en fris gestreken linnengoed. Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid aan om de gastenwas voor bezoekers van uw hotel of b&b aan ons uit te besteden. Dit kan uiteraard inclusief haal- en brengservice. Informeer vrijblijvend bij ons voor de mogelijkheden.

Zorginstellingen

De reiniging van was- en stoomgoed voor zorginstellingen omvat zowel de reiniging van kleding voor bewoners en/of personeel alsmede het reinigen van het linnengoed. De kosten worden altijd achteraf in rekening gebracht en wel bij de bewoner rechtstreeks of gespecificeerd per bewoner/medewerker aan de instelling. Hiermee kan de zorginstelling het beheer van het wasgoed steeds goed in beeld houden.