Kleine wasjes, grote wasjes...
Gortstraat 44a 4331 LC Middelburg Tel: 0118-639164 Mobiel: 06-81075245

stomen

Lagoon advanced care

Een paar jaar geleden zijn wij overgestapt naar een duurzamere manier voor het reinigen van uw stoomgoed: Lagoon advanced care. Het is veiliger om mee te werken en ook nog eens beter voor het milieu. Kledingstukken zijn niet alleen echt schoon, ze ruiken heerlijk fris en voelen heel erg zacht aan. Chemisch reinigen is echt niet meer nodig!

Snelle service

Lever uw was- en stoomgoed in op onze vestiging aan de Gortstraat 44a in Middelburg. Uw was- en stoomgoed wordt binnen twee werkdagen gereinigd. Voor dekbedden en jassen is het op verzoek mogelijk om sneller te reinigen. Wanneer u deze voor 09.30 uur 's morgens bij ons aanbiedt dan kunt u deze dezelfde dag na 17.30 uur alweer afhalen. Deze snelle service geldt alleen op wasbare dekbedden en jassen  én op werkdagen. Uw gordijnen kunnen op verzoek ook sneller klaar zijn. Wanneer u deze op maandag t/m donderdag aanbiedt, dan kunt u de gordijnen de volgende dag na 17.30 uur ophalen.

Bezorgservice

Voor al het te reinigen was- en stoomgoed bestaat de mogelijkheid om het door ons bij uw huis of bedrijf af te laten halen en weer terug te laten bezorgen. Deze haal- en brengservice voeren wij twee keer per week uit. Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend naar deze bezorgservice te informeren!

Overhemden

Doe de overhemden de deur uit en maak extra vrije tijd. Wij wassen en strijken uw overhemden graag met oog voor kwaliteit. Voor de kosten hoeft u het trouwens ook niet meer te laten: Wassen en strijken van 5 overhemden doen wij voor maar 10 euro!

Droogloopmatten

Voor bedrijven en instellingen verzorgen wij tevens de reiniging van droogloopmatten/schoonloopmatten/inloopmatten/deurmatten. Doordat wij deze periodiek reinigen blijft uw hal er altijd keurig uitzien. U kunt de matten zelf aanschaffen en door ons laten reinigen of u kunt de matten inclusief periodieke reiniging bij ons huren.

Specialistiche reiniging

Sommige textielsoorten verdienen extra specialistische aandacht. Denk ook aans voor het professioneel en duurzaam reinigen van uw gordijnen en vitrages, dekbedden, bruidskleding en vloerkleden en tapijten.

Bruidskleding

Stomerij & Wasserij Methorst verzorgt met aandacht voor detail het reinigen en stomen van bruidsmodekleding zoals trouwjurken, trouwkostuums en de bijbehorende accessoires. 

Gordijnen & vitrages

Vanzelfsprekend verzorgen wij ook de reiniging van al uw raambekleding zoals overgordijnen, velours overgordijnen, gevoerde overgordijnen, inbetween gordijnen en vitrages. U kunt uw gordijnen bij onze vestiging aan de Gorstraat 44a in Middelburg afgeven of wij verzorgen het gehele proces van afhalen en terughangen van uw gordijnen op uw locatie (thuis of op kantoor). Ook voor het periodiek reinigen van uw gordijnen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij nodigen u graag uit om hiervoor contact met ons op te nemen om een afspraak te maken. 

Leer, nappa en suède 

Graag verzorgen wij ook de reiniging en afwerking van uw producten van leer, nappa en/of suède. Denk hierbij aan uw jas of jack, blouse, vest, rok, pantalon en japon. Voor het reinigen en afwerken van deze natuurproducten gelden vaak speciale voorschriften die ten alle tijde moeten worden gerespecteerd om schade te voorkomen.

dekbedden

Door onze duurzamere manier van reinigen wordt uw wollen of synthetisch dekbed ook echt betrouwbaar schoon. Naast dekbedden reinigen wij uiteraard (gewatteerde) dekens, spreien en matrashoezen. Wanneer uw dekbed wasbaar is en u deze voor 10.00 uur 's-ochtends bij ons afgeeft dan kunt u deze dezelfde dag vanaf 17.00 uur weer afhalen! 

Vloerkleden & tapijten

Om een fris en schoon vloerkleed te houden is het belangrijk dat deze regelmatig wordt gereinigd. Dit gebeurd in meerdere stappen: het kloppen van uw vloerkleed, het wassen van uw vloerkleed, het spoelen van uw vloerkleed, het centrifugeren van uw vloerkleed en tot slot het drogen en controleren van uw vloerkleed. Wanneer u huisdieren heeft dan kan de geur van honden- en kattenurine worden tegengegaan door een speciale antigeurbehandeling.

U kunt bij ons ook terecht voor de huur van machines voor tapijtreiniging. Wanneer gewenst dan voeren wij de reiniging voor u uit, bij u thuis of op het bedrijf. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0118-639164 of 06-81075245.