Kleine wasjes, grote wasjes...
Gortstraat 44a 4331 LC Middelburg Tel: 0118-639164 Mobiel: 06-81075245

linnenverhuur

Wilt u bedrijfsmatig linnen huren en hierbij geheel ontzorgd worden? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

We voorzien hotels, vakantie- en bungalowparken, kleine logies, bed- en breakfasts en restaurants van kwalitatief hoogwaardige linnenproducten. Onze uitstekende dienstverlening, snelle levering, goede service en vlekkeloze wasserijdiensten nemen u een grote zorg uit handen. Maak het verblijf van uw gasten zo prettig mogelijk met het uitgebreide assortiment bedlinnen, badlinnen en tafellinnen van onze linnenverhuur en vertrouw op de zorg en kwaliteit van ons betrokken bedrijf.

Onze linnenverhuur is een all-in-dienstverlening. U betaalt een stuksprijs, waarin alle kosten zijn opgenomen: de aanschaf van het linnenpakket, reiniging, een periodieke inventarisatie en het aanvullen of vervangen van het linnengoed. Het spreekt voor zich dat u alleen betaalt voor het linnen dat wij schoon aanleveren. De vaste prijzen maken het eenvoudig een kostprijsberekening te maken en geven een duidelijk inzicht in de maandelijkse kosten. U komt dus niet voor verrassingen te staan en weet precies wat u betaalt. Net als onze service zijn onze contracten transparant en duidelijk, zonder kleine lettertjes of bijkomende kosten.